Αυτά είναι κάποια από τα μεγαλύτερα Ελληνικά groups που έχουν ως θέμα το ψάρεμα, το ψαροντούφεκο και τη θάλασσα γενικότερα. Αυτό το άρθρο αναβαθμίζεται συνεχώς. Για να προσθέσουμε το δικό σας group σε αυτό το άρθρο, απλά επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Ψάρεμα

Τα πάντα για το Ψάρεμα!
Δημοσιεύστε ερωτήσεις, άρθρα,
ανεβάστε φωτογραφίες, βίντεο, και ότι εχει σχέση με Ψάρεμα!

https://www.facebook.com/groups/psaremablog/

Ψαροντούφεκο Ελλαδα – Spearfishing Hellas

Το γκρουπ αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα και κυρίως σε ανθρώπους που αγαπούν το ψάρεμα σε αυτήν, με οποιοδήποτε τρόπο, και πρωτίστως, φυσικά, με ψαροντούφεκο…

This group addresses to people who love the sea and mainly to people who love fishing, by all means, and naturally, above all, spearfishing…

https://www.facebook.com/groups/Spearfishinghellas/

Greekspearfishing

www.greekspearfishing.com

https://www.facebook.com/groups/191565350894350/

psarontoufeko

ερωτας με την θαλασσα !!!!

Used SpearFishing Equipment

Used Spearfishing Equipment

Fishing In Greece (Ψάρεμα στην Ελλάδα)

Group για το ψάρεμα στην Ελλάδα! www.boatfishing.grΕίστε ευπρόσδεκτοι να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες και να μοιραστείτε μαζί μας τις επιτυχίες σας, τις ιδέες σας και ότι σας απασχολεί σε σχέση πάντα με την θάλασσα, το ψάρεμα και το σκάφος.Για όσους το ψάρεμα είναι τρόπος ζωής!!Ας δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη κοινότητα ψαράδων στο FB και να μοιραστούμε ιδέες, γνώσεις, φωτογραφίες για το:
– Ψαροτούφεκο | – Παράκτιο Ψάρεμα | – Ψάρεμα από Σκάφος*TIP: Κάντε κλικ στο “Photos” ή “Φωτογραφίες” και απολαύστε δεκάδες φωτογραφίες με όλες τις τεχνικές ψαρέματος.¸><((((º> ´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸><(((º>`•.¸¸.•´¯`•.¸><((((º>´¯`•.¸¸.•.¸><((((º>Group for fishing in Greece!

You are welcome to upload your own photos and share with us your successes, your ideas and your considerations always in relation to sea fishing and boat.

For those fishing is a way of life!
We are dedicated to: – Spearfishing | – Coastal Fishing | – Boat Fishing

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΨΑΡΑ

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΟΒΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ !

ALIGATOR’S FISHING TEAM

FISH HUNTER IN GREECE

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ,
ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ
ΜΑΣ ΤΟΝΩΝΕΙ….
ΚΑΝΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ….
ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΟΥ!!!….
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ……. Thanos Fish Hunter

Ψαρευτικες Αποδράσεις

Στην ομαδα δημοσιευουμε φωτογραφιες απο ψαρεματα (ψαριες-ψαροτοπους) και οτι αλλο σχετικα με την θαλασσα,
εξοπλισμο,αρματωσιες,πατεντες κτλ για να βοηθήσουμε νεους φιλους στο χομπυ!!

https://www.facebook.com/groups/1381020662171333/ 

Μεταχειρισμένα είδη αλιείας

Σε αυτό το χώρο μπορεί ο καθένας να ποστάρει ότι θέλει να πουλήσει, χαρίσει, ανταλλάξει, φτάνεινα είναι αλιευτικό ή σχετικό με την αλιεία είδος. Δεκτές και προσφορές καταστημάτων. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιοι κανόνες για την σωστή και ομαλή λειτουργία του Group!
1) Οι αγγελίες θα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

2)Κάθε αντικείμενο που “εκτίθεται” να μπαίνει με πραγματικές φωτογραφίες, αλλιώς σαν κείμενο KAI να αναγράφεται απαραιτήτως η τιμή του καθώς και βασικές πληροφορίες!

3)Όταν πουλιέται παρακαλώ να αποσύρεται ή να μπαίνει στα comments του η λέξη “πουλήθηκε”.

4)Ο πρώτος που θα δηλώσει πχ ”Ότι το θέλει” συμφωνεί με τους όρους του πωλητή και έχει τον πρώτο λόγο στην αγορά.

5) Ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον, χάνει την προτεραιότητα του αν αρχίσει παζάρια ή “να το σκεφτώ λίγο” και στη θέση του μπαίνει ο δεύτερος στα καπάκια.

6) Τυχόν έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ενδιαφερόμενο, εκτός αν υπάρξει κοινή υποχώρηση. Αν ο ενδιαφερόμενος επιμένει να ρίξει την τιμή ο πωλητής λόγο μεταφορικών, ο πωλητής έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε επόμενο ενδιαφερόμενο.

7) Ο Ενδιαφερόμενος εάν κλείσει συμφωνία με τον πωλητή και ο δεύτερος δεν ανταποκριθεί, που σημαίνει ότι το έδωσε άλλου για οποιοδήποτε λόγο, οφείλει να το καταγγείλει δημόσια με post.

8) Σε αγοραπωλησίες που θα γίνουν μέσω πληρωμής τραπεζών, ο πωλητής πρώτα να επιβεβαιώσει την κατάθεση, και μετά να αποστείλει το αντικείμενο προς πώληση! Για αποφυγή μπερδεμάτων ο καταθέτης να φυλάξει το χαρτί κατάθεσης μέχρι την παραλαβή του προϊόντος. Αν υπάρξει “μπινιά”, ο πωλητής ας πρόσεχε, όμως να καταγγείλει τον αγοραστή. Ιδιαίτερη προσοχή σε ύποπτα προφίλ!

9) Βεβαιωθείτε για το είδος που σας ενδιαφέρει ότι είναι αυτό που θέλετε, ζητώντας επιπλέον πληροφορίες από τον πωλητή! Αν είναι δυνατόν ζητήστε επιπλέον φωτογραφίες ή αν δεν είστε βέβαιοι, μην προχωρήσετε σε αγορά! Αν η αγορά γίνει τότε ο πωλητής και μόνο θα κρίνει αν θα επιστρέψει το αντίτιμο ή όχι σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη. Αν θεωρείτε ότι παραπλανηθήκατε καταγγείλετε το δημόσια.

10) Αν κάποιος ενδιαφερόμενος συμφωνήσει για αγορά και στη συνέχεια “κρεμάσει” τον πωλητή, ο δεύτερος οφείλει να τον καταγγείλει δημόσια με post, ώστε να τον πισσάρουμε και να τον πετάξουμε στα πούπουλα!

11) O λόγος δημιουργίας του Group έχει χαρακτήρα “εργαλείου”! Ως εκ τούτου πέραν των ευχαριστηρίων για την αποδοχή, κάθε άλλη συνομιλία, ή post, άσχετα με τα “εκθέματα” θα διαγράφονται, όχι γιατί είμαι αυστηρό αγόρι, αλλά για να είναι ευδιάκριτα και εύκολα στην αναζήτηση τους! Για χαβαλέ και γιούργια είστε ευπρόσδεκτοι στο προσωπικό μου λογαριασμό!

12) Αν κάτι παραμείνει απούλητο, ο πωλητής έχει δικαίωμα να το ανεβάζει ξανά σε διάστημα 20 ημερών! Οι κανόνες και οι μέρες αναδημοσίευσης ίσως ξανά διαμορφωθούν, ανάλογα τις ανάγκες που θα προκύψουν!

13) προχωρώντας σε κάποια αγοραπωλησία, θεωρείται ότι συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους του Group!

Να είστε όλοι καλά και διαδώστε αυτή την προσπάθεια για όφελος όλων μας!

https://www.facebook.com/groups/222040947954824/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *