Συνάντηση φίλων “Ψαρευτικές Εξορμήσεις” από Θεσσαλονίκη

Συνάντηση φίλων “Ψαρευτικές Εξορμήσεις” από Θεσσαλονίκη


Στις 3 Μάιου και μέρα Τετάρτη είχαμε ένα ευχάριστο ψαρευτικό γεγονός στην Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν από την όμορφη ιδέα ενός φίλου – μέλους του Δημήτρη Διαμαντίδη, γνωστού ψαροτουφεκά στη Β. Ελλάδα και όχι μόνο. Η ιδέα του ήταν να μαζευτούμε σε κάποιο μαγαζί ώστε να πιούμε ένα ούζο από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από το ψάρεμα και το θαλάσσιο περιβάλλον.


Να γίνει μια επισήμανση εδώ διότι όλο αυτό οργανώθηκε μέσα σε 2 μέρες και με μέρα συνάντησης καθημερινή, η ανταπόκριση των φίλων ήταν πολύ μεγάλη. Ο χώρος συνάντησης έγινε στο καφέ “ΠΥΡΣΟΣ” όπου περάσαμε αξέχαστες στιγμές με ψαροσυζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και άφθονο γέλιο…

psareftikes_eksormiseis_1

Οι ώρες περνούσαν όλο και πιο ευχάριστα και σε συνδυασμό με τους μεζέδες, τα οινοπνεύματα και τα γέλια δεν θέλαμε να τελειώσει το όλο σκηνικό.

psareftikes_eksormiseis_2Κάπου εκεί κληρώσαμε και κάποια δώρα για τους παρόντες φίλους ευγενικές προσφορές της Fishing Planet και της T.T Handmade Fishing Accessories.

handmade_fishing_accessories
Οι ώρες της έκτακτης συνάντησης μας ήταν αρκετές αλλά μας φάνηκαν ελάχιστες και η στιγμή του αποχωρισμού ήταν και αναγκαία μιας και η επόμενη μέρα ήταν καθημερινή εργάσιμη. Για το τέλος αφήσαμε μια ιδέα που θα υλοποιήσουμε σε λίγο καιρό και θα είναι ένα Beach Fishing Party με εκπλήξεις, πολλές συγκινήσεις και αξέχαστες στιγμές.

fishingplanet_banner

Όλα αυτά από τις “Ψαρευτικές Εξορμήσεις” την πανελλαδική μας ομάδα ψαρέματος με αγάπη προς το περιβάλλον πάνω από όλα.
Μείνετε συντονισμένοι.

lurebites.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button